Αρχική
Κατάστημα
Λίστα Επιθυμιών0

Σεβασμός προς τους Καλλιτέχνες

Η αγάπη, το μεράκι και ο επαγγελματισμός μας, αναγνωρίστηκε από τους καλλιτέχνες και μας κατέστησε κορυφαία επιλογή για μία μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Το 1962 κάναμε τα πρώτα μας επαγγελματικά «βήματα» στο χώρο της Τέχνης.

Υπό την καθοδήγηση της, γνωστής σε όλους στο χώρο της ζωγραφικής, Λουκίας, η «ομάδα μας» συνδυάζει την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις, με τις νέες τεχνικές και τα σύγχρονα υλικά, ώστε να παράγουμε προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητά τους και την κορυφαία απόδοση των υλικών στα έργα τέχνης.

Ως ανταπόδοση της αναγνώρισης των παροχών μας και της αποδοχής μας στον κύκλο των καλλιτεχνών, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους των Τεχνών με απόλυτο σεβασμό και επαγγελματισμό, φροντίζοντας να διαθέτουμε κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα της ζωγραφικής  (και όχι μόνο).

Παράγουμε και διαθέτουμε, ειδικά για εσάς, καμβά ζωγραφικής υψηλής ποιότητας. Στην εξειδικευμένη βιοτεχνία ξυλείας καλλιτεχνικών εφαρμογών παράγουμε διπλοφουρνισμένη λεύκα, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε τελάρα εξαιρετικής ποιότητας, είτε σε στάνταρ διαστάσεις, είτε σε εξειδικευμένες παραγγελίες. Επίσης διαθέτουμε, πάντα στη γνωστή υψηλή ποιότητα και με την εγγύηση της Loukia’s Art, καβαλέτα ζωγραφικής από λεύκα ή οξιά σε 4 διαφορετικούς τύπους και κορνίζες σε μεγάλη ποικιλία.

Σεβόμενοι τις ανάγκες των καλλιτεχνών προσπαθούμε να καλύπτουμε τη ζήτηση σε υλικά ζωγραφικής, αγιογραφίας και ειδών hobby.

Είμαστε κοντά σας με γνώση, πείρα και συνέπεια για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Με καλλιτεχνικούς χαιρετισμούς
logo
Επιστροφή στην Κορυφή
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι αγορών σας